Mesures COVID Catalunya restaurants i bars (18/12/2020)

Aquí trobaràs les restriccions per combatre la COVID19 que afecten al sector de la restauració, amb data 18 de desembre de 2020.

La situació de pandèmia que vivim aquests dies fa que el Govern de la Generalitat de Catalunya prengui mesures en funció dels indicadors de Salut.

El sector de la restauració i l’hosteleria és un dels grans afectats per aquestes mesures, i com sabem que aquestes canvien constantment, volem que estiguis al dia de la normativa vigent en aquests moments.

Noves mesures COVID 18 de desembre de 2020

La Portaveu del Govern Consellera de Presidència Meritxell Budó ha donat a conéixer les noves mesures COVID per als propers dies, que inclouen el període de Nadal.

En quant a la sector de l’hosteleria, bars i restaurants, les mesures són les següents:

  • Horaris:

A partir de dilluns 21 de desembre, bars i restaurants només podran obrir de 7.30 a 9.30 del matí i de 13.00 a 15.30 de la tarda.

Els establiments que fan menjar per emportar també podran obrir de 19.00 a 22.00, i fins a les 23.00 per fer repartiment a domicili.

  • Aforaments:

Pel que fa als espais, bars i restaurants poden obrir a l’interior, amb un 30% de l’aforament, i 100% les terrasses. A les taules hi poden seure fins a 4 persones, ampliables a 6 si són bombolla de convivència.

L’excepció, per a la restauració, són els centres comercials, on els bars i restaurants han de tancar per evitar que es concentri vida social en aquests establiments.

Mesures covid restaurants i bars a Catalunya 18 desembre

«Els establiments poden obrir al públic pels esmorzars i pels dinars, i per tant tindran permesa l’obertura en 2 franges horàries: de les 7:30 a les 9:30 del matí, i de les 13:00 a les 15:30.»

Meritxell Budó, Portaveu del Govern

Des de Menjar per emportar, ens posem a la teva disposició per a que puguis tenir un espai web sense perdre el temps fent-lo ni pensant en hostings ni manteniment, tot a partir de 39€/mes. 10€/mes! Informa-te’n aquí.

Vols compartir amb els teus contactes?

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

Deja un comentario

Registra't per estar al dia

Entrar
Entrar
Obrir el xat
💬 Necessites ajuda?
Menjar per Emportar
Hola 👋
En què podem ajudar-te?